Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

Com ampliar la xarxa de contactes per trobar feina

Una sessió del Servei a l'Ocupació ajuda els assistents a ampliar les relacions professionals per a la recerca d'un lloc de treball


Com ampliar la xarxa de contactes per trobar feina

Una desena de persones han participat avui en el curs de formació: Com ampliar la xarxa de contactes per trobar feina, organitzat pel Servei a l’Ocupació de l’Ajuntament, amb el finançament de la Diputació de Barcelona. L’empresa PHRO Training Consultants & Partners SL ha estat l’encarregada d’impartir la sessió, amb l’objectiu d’aplicar tècniques personals per aconseguir contactes productius que permetin aconseguir un lloc de treball. La sessió s’ha impartit aquest matí a l'edifici de Can Tuset, i els participants han pogut ampliar continguts en relació a les xarxes professionals, els contactes directes o la promoció de feines a través d’internet.  

Al final de la sessió, els assistents han rebut orientació individualitzada sobre el desenvolupament d’un pla d’acció a portar a terme en les properes setmanes, per tal de comprovar les millores introduïdes pel que fa a la recerca de feina.

Podeu informar-vos sobre les propostes formatives del Servei a l'Ocupació enviant un correu electrònic a. ocupacio@santquirzevalles.cat.