Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El cap de setmana a SQV

Cultura entre pobles i caminades per la natura, algunes de les activitats que us proposem


El cap de setmana a SQV

Festa occitano-catalana

El Cercle d’Agermanament Occitano Català ha organitzat per dissabte 24 de setembre una festa cultural d’agermanament a Sant Quirze del Vallès, en el marc dels actes promoguts per l’entitat amb motiu del desè aniversari de l’oficialitat de la llengua occitana a Catalunya.

La festa tindrà lloc a la Masia de Can Barra i començarà a les set de la tarda amb la xerrada “Occitània, tan a prop i tan lluny” a càrrec de l’historiador Francesc Rodríguez Bernal. A continuació, hi haurà un debat/col•loqui sobre els règims territorials i lingüístics de la futura República Catalana.
 
A les 20h podreu gaudir d’un espectacle de música occitana amb el component del grup Mirabel, Joan Codina Vila, que també farà ballar tothom amb una introducció a les danses occitanes.
Per acabar, hi haurà un petit refrigeri i cava per a tots els assistents.
L’entrada és totalment gratuïta.
 
Tot a punt per la Caminada del Mussol 2016
 
Diumenge Sant Quirze acollirà la 15ª edició de la Caminada del Mussol. L’activitat permet conèixer l’entorn, els camins i les masies del terme municipal. El recorregut és de 12 km, de dificultat baixa, i hi poden participar caminants de totes les edats. 
Per participar, heu d’adquirir un tiquet de 10 euros, als comerços de Sant Quirze: Agro-consum, Estanc Pau Casals, Estanc Mas Duran, Farmacia Oliveras, Fruites Laura, Fruites i Verdures El Mas, Forn del Brioix, Forn JM Valls, Pastisseria Mix, Papereria DINA 4, Queviures Hipocampo, Bar La Lila, Fruiteria Paco, i el Racó de la Compra. També en podeu comprar a la seu del Club Excursionista (carrer Capcir, 1-3, Local 7), els dimecres i divendres de 19.30 a 21.30h. 
Més informació a www.cesqv.com.
 
 
La Colla de Gegants i Grallers de Sant Quirze, a les festes de la Mercè
 
Els gegants de Sant Quirze estaran tota la setmana exposats al Museu Marítim de Barcelona. Els podeu visitar de dilluns a divendres de 10h -20h, amb la resta de colles geganteres. Totes elles participaran en la cercavila de les Festes de la Mercè de dissabte tarda. Si els voleu acompanyar, és la primera vegada que els nostres gegants hi participen! I diumenge, sortida a Calella! 
 
I des de casa, voteu!
 
Us recordem que fins al 3 d’octubre podeu votar les 41 propostes presentades als Pressupostos Participatius. Es tracta d’actuacions en relació a les inversions a realitzar durant l’any 2017 al municipi, per un import total de 200.000€.
Si des de casa teniu una estona, podeu votar en línia a: http://consultes.santquirzevalles.cat/votacions. Abans de finalitzar el procés, recordeu que només es pot votar una única vegada.
També podeu fer-ho presencialment als següents punts:
 
Oficina d’Atenció Ciutadana
Plaça de la Vila, 1. De dilluns a dijous, de 8.30 a 19 hores i divendres, de 9 a 14 hores.
Centre Cívic Torre Julià, carrer Josep Mitats, 10. De dilluns a dijous, de 15 a 21 hores i divendres de 8.45 a 14 i de 15 a 20 hores.
Casal d’Avis, carrer Pintor Vilapuig, 22. De dilluns a divendres, de 10 a 13 hores i tardes de 17 a 20 hores.
Biblioteca Municipal, de dijous a dissabte de 10.30 a 13.30h i de dilluns a divendres de 15.30 a 21h.
Casa de Cultura Vila Puig, carrer del Pintor Vila Puig, 45. De dilluns a divendres de les 10 a les 14 hores, i tardes de 17 a 20 hores.
 
A més, us recordem que els propers dies hi haurà punts d’informació i votació a les següents ubicacions:
Dilluns 26 de Setembre a les 16.30 h a l’Escola Lola Anglada
 
Divendres 30 de Setembre a les 16:30 h a l’Escola Onze de Setembre
 
Preparant la Setmana Cultural de la Gent Gran
 
I per aquells que reserveu forces per la setmana, no oblideu que a partir de dilluns l’Ajuntament celebra una nova edició de la Setmana Cultural de la Gent Gran, del 26 de setembre a l’1 d’octubre. Durant sis dies s’organitzaran diverses activitats culturals, lúdiques i esportives orientades a tots els publics, de manera que les diferents generacions comparteixin moments d’oci i també de reflexió. El Casal d’Avis serà l’escenari on es desenvoluparan totes les activitats, excepte les Resiolimpíades que es duran a terme al gimnàs de l’IES Sant Quirze.
 
La inauguració de la Setmana tindrà lloc dilluns 26 a les 19 hores, amb un cant líric del tenor Sergi Bellver, una soprano i un acompanyament al piano. Consulteu la resta del programa en aquest enllaç.
 
 
Coneix el detall de les propostes a l'agenda municipal.