Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Nous cursos i places vacants a l’Escola Municipal de Música Can Barra de Sant Quirze

Tallers per nadons o cursos per P3 són algunes de les novetats d'enguany


 Nous cursos i places vacants a l’Escola Municipal de Música Can Barra de Sant Quirze
L’Escola Municipal de Música Can Barra comença el curs amb nous projectes i cursos adreçats a totes les edats. Una de les principals novetats d’enguany és el curs de sensibilització per infants de 3 anys que encara té les inscripcions obertes. Els cursos de sensibilització musical estan adreçats també a nens i nenes de p4 i p5, que també poden formalitzar la inscripció per al curs 2016/2017.
Música per a joves
La pràctica musical per majors de 16 anys és un altra de les ofertes destacades de l'escola, ja que ofereix la possibilitat d'aprendre a tocar instruments com ara la guitarra elèctrica, el saxo, o la bateria, un dels instruments incorporats aquest curs. Podeu consultar el llistat d’instruments aquí: 
Tallers per a nadons
La música aporta grans beneficis a l’estimulació cognitiva dels nadons. Tant és així que la programació de l’EMM Can Barra inclou un taller adreçat a nens i nenes de més de 6 mesos que podran experimentar amb els pares i mares com gaudir de la música i despertar els sentits a aquesta edat tan primerenca.
Cursos i programes
L’EMM Can Barra, ubicada en l’agradable edifici històric Torre Gorina, és un centre  autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i permet obtenir una acreditació oficial. Actualment, té una oferta d'ensenyaments per a nens i nenes a partir de 3 anys i inclou un cicle inicial i els sis cursos de nivell bàsic i mitjà que abasta la formació dels infants fins als 12 anys.  L'escola proposa altres tipus de tallers de percussió, veu, relaxació per adults, guitarra, audicions musicals i flauta de bec. 
Places vacants i bonificacions
Les persones interessades en inscriure’s o conèixer alguna de les propostes, tallers i cursos amb places vacants per al curs 2016/2017, poden adreçar-se a l’EMMde Música Can Barra de dilluns a dijous, de 16 a 21 hores,  trucar al telèfon 937210073 o enviar un correu electrònic a: escolademusica@santquirzevalles.cat. També us podran oferir informació sobre les bonificacions existents, que es podran sol·licitar a partir del 3 d'octubre de 2016.
 
Podeu consultar la informació d’interès aquí: