Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Un alumne de l'IES Sant Quirze, guardonat amb una beca per al Campus Itaca

El projecte compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Quirze des de fa set anys


Un alumne de l'IES Sant Quirze, guardonat amb una beca per al Campus Itaca

 Un expedient brillant en batxillerat i una nota destacada a les proves de selectivitat són la carta de presentació de l'Adrià Garcia, l'alumne de l'IES Sant Quirze que ha estat guardonat enguany amb una de les 20 beques Ítaca que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
Aquesta beca dotarà a l'Adrià Garcia de la matrícula gratuïta a la UAB durant tot el grau d'Enginyeria Informàtica que cursa actualment, a banda de 10 mensualitats de 500 euros renovables.
L'acte de lliurament de les beques va tenir lloc a la mateixa universitat i va comptar amb la presència del Secretari de l'IES Sant Quirze, Ricard Miranda, i va estar presidit per la rectora de la UAB, Anna Ripoll,  pel director general del grup Santander, José Antonio Villasante i per la presidenta del Consell Social de la UAB, Alícia Granados. Tant Ripoll com Granados van agrair la tasca i dedicació dels professors d'institut i van fer un al·legat a favor de la promoció del concepte d'excel·lència en el món de l'educació. El secretari de l'IES Sant Quirze, per la seva banda, va elogiar el treball d'Adrià Garcia i va destacar el bon nivell educatiu de l'institut local.
El projecte Campus Ítaca, en el qual està emmarcada aquesta beca, compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès des de fa set anys.