Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Més de 800 participants consoliden la Caminada del Mussol

La iniciativa, organitzada pel Club Excursionista Sant Quirze del Vallès, celebra la 15a edició


Més de 800 participants consoliden la Caminada del Mussol

Un any més, els camins rurals que conformen l’entorn verd de Sant Quirze del Vallès es van omplir amb les més de 800 persones que van participar a la 15a edició de la popular Caminada del Mussol, que organitza el Club Excursionista Sant Quirze del Vallès.
La caminada, que es va celebrar ahir diumenge 25 de setembre, va tenir un recorregut de 12 km, i va començar a les 9.30 hores, a la plaça de la Vila. Des d’aquest punt, els participants van sortir direcció a la serra de Galliners pel torrent de la Betzuca, seguint per Can Ponsic, el camí de la Font dels Caçadors i el camí dels Monjos fins al Mirador del Pujol Blanc, on es trobava el primer avituallament. El recorregut va continuar fins a Les Fonts, pel torrent de Can Corbera. La tornada es va realitzar per Can Parellada on els excursionistes van trobar un segon petit refrigeri. La caminada va continuar cap a  Can Llobateres i, de nou, el torrent de la Betzuca fins al parc de Can Feliu, on tothom va poder recuperar forces gràcies als clàssics entrepans de botifarra. Els participants també van obtenir, amb els tiquets adquirits prèviament, les noves samarretes amb el recent estrenat logotip del club.
Els organitzadors han valorat molt positivament la caminada d’enguany, la qual s’ha desenvolupat sense incidències, i han volgut destacar la important tasca que realitza el centenar de persones voluntàries que vetlla per la bona organització de la mateixa.