Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

Elevator Pitch o Speech: El minut d’or per presentar la teva idea o empresa

Elevator Speech; “Tens un minut per dir-ho tot” pretén donar les eines necessàries per a professionals que vulguin captar o fidelitzar nous clients


Elevator Pitch o Speech: El minut d’or per presentar la teva idea o empresa
L’Elevator Speech que se celebrarà el dimecres dia 28 a la Sala de Formació Edifici Can Tuset té com a objectiu principal explicar com  despertar l’interès d’un interlocutor pel teu projecte en només dos minuts, el que dura un viatge en ascensor. 
 
Aquesta sessió que estarà oberta a tots els públics té com a objectiu principal ensenyar als professionals a captar nous clients i fidelitzar els que ja tenen. Altres objectius de la sessió són ajudar els emprenedors a cercar nous inversos, a expandir i a internacionalitzar els negocis, i a emprendre’n de nous. 
 
Al llarg de la trobada es tractaran diverses àrees com l’explicació de l’Elevator Speech i com aquest pot ajudar a potenciar una marca, empresa o producte. També s’exposaran les habilitats i competències necessàries per poder realitzar la tècnica de l’Elevator Speech. La sessió acabarà mostrant quin és l’impacte de la comunicació en aquest tipus d’accions i els diferents escenaris on es pot practicar l’Elevator Speech.
 
Aquesta activitat, emmarcada en el programa SQViu l’Empresa,  tindrà lloc de les 16:00h a les 19:00h. Les inscripcions són gratuïtes i encara es poden formalitzar a enviant un correu electrònic a : emprenedors@santquirzevalles.cat.
 
Activitat organitzada amb el suport i el cofinançament de la Diputació de Barcelona.