Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

L’Ajuntament homenatja un total de 36 persones nonagenàries i centenàries en el marc de la Setmana Cultural de la Gent Gran

Divendres es reconeixerà la trajectòria vital d’aquests avis i àvies, de 90 i 100 anys


L’Ajuntament homenatja un total de 36 persones nonagenàries i centenàries en el marc de la Setmana Cultural de la Gent Gran

Un total de 30 persones del municipi han celebrat enguany els seus 90 anys, i 6 n’han fet 100 anys. Una trajectòria vital que l’Ajuntament de Sant Quirze vol reconèixer, en el marc dels actes de la Setmana Cultural de la Gent Gran. Per aquest motiu, el proper divendres 30 de setembre el Casal d’Avis acollirà la celebració, a partir de les 13 hores.

Les persones homenatjades estaran acompanyades pels seus amics i familiars, i rebran, de la mà de l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, la primera tinent d’Alcaldia i regidora de la Gent Gran, Marta Baldrich, i altres regidors i regidores de l’Ajuntament, un petit obsequi recordatori d’aquest dia. A continuació, hi haurà un refrigeri per a tots els assistents.
Les activitats continuen divendres a la tarda amb ball i música en directe, a partir de les 19 hores, a càrrec d’en Pep.
Dissabte serà el torn de les Resiolimpíades, unes proves estimulatives, físiques i sensorials que disputaran membres de les diferents residències del municipi. El gimnàs de l’IES Sant Quirze acollirà la trobada d’11 a 13.30 hores. A la tarda, clouran la setmana les havaneres d’”Els nois de L’Eixida”.
Recordem que la setmana es va inaugurar dilluns, amb el cant líric del tenor Sergi Bellver, la soprano Carmen-Rivera Torres i l’acompanyament al piano de Xavier Romeu. Les activitats han continuat al llarg d’aquests dies, amb espectacles, tallers i monòlegs, entre d’altres.
Podeu consultar el programa íntegre en aquest enllaç.