Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Casa Vila Puig acull la presentació del llibre " Cartes d'Amor i de Dol"

L'acte clou l'exposició fotogràfica que ha allotjat l'equipament organitzada pel Grup d'Investigació i Història de Sant Quirze


La Casa Vila Puig acull la presentació del llibre " Cartes d'Amor i de Dol"

 La cloenda de l'exposició fotogràfica del Grup d'Investigació i Història de Sant Quirze tindrà un tancament de luxe. Per l'ocasió, l'entitat ha organitzat la presentació del llibre Cartes d'amor i de dol a càrrec de Salvador Domènech, un dels seus coautors. Aquest acte tindrà lloc divendres 10 de desembre a les set del vespre a la Casa de Cultura Vila Puig.

 El llibre segueix en la línia del publicat l’any 2008  per l’editorial Ara llibres “Amb ulls de nena”, el diari personal que va escriure Encarnació Martorell durant la Guerra Civil, quan tot just tenia 12 anys. Aquest primer original es basa en un dietari que va estar amagat durant més de setanta anys en un altell del barri d'Horta de Barcelona fins que el va trobar Salvador Domènech i va animar l'autora a publicar-lo.
Ara, Angle Editorial recupera les cartes que l’Encarnació Martorell va escriure per explicar al seu fill petit les experiències, realment dramàtiques, que estava vivint com a mare i com a esposa. A mitjans anys cinquanta, ella va viure en pocs mesos unes experiències molt dures: el seu fill de tres anys va emmalaltir sobtadament per una meningitis i va morir; dos mesos després naixia el seu segon fill i, poc després, el seu marit fugia a Alemanya. L’Encarnació Martorell va esciure aquestes cartes perquè volia deixar constància del que veia i patia. La presentació és oberta a tota la població.