Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

La segona edició de les Resiolimpíades omple el gimnàs de l'IES Sant Quirze

L'activitat clou la darrera jornada de la Setmana Cultural de la Gent Gran


La segona edició de les Resiolimpíades omple el gimnàs de l'IES Sant Quirze

La segona edició de les Resiolimpíades va centrar dissabte la darrera jornada de la Setmana Cultural de la Gent Gran. Avis i àvies de les residències Verge del Carme, Assís i Llar d’Avis van participar en aquesta iniciativa basada en proves estimulatives, físiques i sensorials. Algunes de les activitats van centrar-se a muntar puzzles, esbrinar el títol d’algunes cançons o fer diana en el marc de jocs de percepció, entre d’altres.

La residència Assís va ser la guanyadora de les Resiolimpíades, malgrat tots els participants van rebre una medalla. L’acte va comptar amb la participació de l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i la regidora de la Gent Gran, Marta Baldrich, qui acompanyades per altres regidors i regidores de l’equip de govern, van lliurar els reconeixements a la participació.

Famílies, voluntaris i membres de la Creu Roja i Casal d’Avis van participar en aquesta iniciativa. També es va facilitar transport adaptat per als desplaçaments fins al gimnàs municipal d’alguns residents.
La Setmana va cloure amb les havaneres al Casal d’Avis, a càrrec d’”Els Nois de L’Eixida”.
 
Un altre dels actes destacats de la Setmana ha estat l’homenatge als nonagenaris i centenaris. Un total de 30 persones del municipi han celebrat enguany els seus 90 anys, i 6 n’han fet 100 anys. El Casal d’Avis va acollir divendres aquest emotiu acte.
 
Les activitats de la Setmana també han inclòs conferències, tallers i monòlegs, possibles gràcies a la col•laboració de l’Aula d’Extensió Universitària, els Amics de la Música i Nuevos Pasos.
Podeu consultar les fotografies en aquest enllaç.