Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Ja han començat les obres a la Masia Can Feliu

Les actuacions milloraran l'edifici principal i també els espais exteriors


Ja han començat les obres a la Masia Can Feliu

Ja han començat les actuacions a la Masia Can Feliu. Després que el dia 29 se signés l’acta de replanteig, l’empresa Artífex SL ha començat avui a delimitar l’espai de les actuacions i a activar els primers moviments. 

Tenint en compte els problemes detectats, les obres se centren en l’edifici principal i els espais exteriors. Així, pel que fa a la Masia, s’efectuaran les següents intervencions: reparació d'esquerdes, neteja i reparació de baixants, millora de les instal·lacions, reparació i millora de la fusteria interior, pintura exterior i enderroc i nova formació de la franja perimetral de paviment exterior.
Pel que fa als espais exteriors, es repararà la coberta de l’escenari, se suprimiran les barreres arquitectòniques, s’acondicionarà l’espai per a l’accés rodat i també el camí de connexió entre la masia i el parc.
Recordem les cales efectuades prèviament a la Masia han permès valorar l’abast i les característiques de la patologia que afecta als murs d’estructura i que han comportat l’aparició d’esquerdes.
El pressupost del projecte ascendeix a 219.967,97€ IVA inclòs. 
 
Trasllat de serveis durant les obres
Tots els serveis ubicats a la masia s’han traslladat. El Servei de Català es troba a la Casa de Cultura Vila Puig (c. Pintor Vila Puig, 45), en el seu horari habitual, de dilluns a dijous, d’11 a 14 hores. 
El Servei d’Informació Juvenil Canya Jove atén des de l’edifici de l’av. Vallès, 97-99 (Can Tuset). A les tardes, l’atenció es realitzarà des del Centre d’Informació i Recursos per a Dones, de 16 a 20 hores, i els matins de dimarts i dijous els podreu trobar de 10 a 13 hores al Servei a l’Ocupació, ubicat als baixos del mateix edifici.
 
Petició d’equipaments
Les entitats que vulguin sol•licitar un equipament per realitzar actes o reunions, poden adreçar-se a la Casa de Cultura Vila Puig, al telèfon 937219219 o al correu electrònic: equipaments@santquirzevalles.cat. La Casa de Cultura Vila Puig romandrà oberta de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 17 a 22 hores.