Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Obert el període per sol·licitar la instal·lació d’una parada de venda de Castanyes

Les sol·licituds es poden realitzar on line fins al 15 d’octubre


Obert el període per sol·licitar la instal·lació d’una parada de venda de Castanyes

Fins al 15 d’octubre es pot sol•licitar l'autorització d'ocupació de via pública per a la instal•lació de parades de venda de castanyes amb motiu de la festivitat de Tots Sants - la Castanyada. La llicència autoritzarà a l’ocupació, del lloc assenyalat per l'Ajuntament a la via pública, des del 28 d’octubre a l’1 de novembre, de les 9 fins a les 20.30 hores.  Els col·lectius que poden sol·licitar la instal·lació de parades són entitats sense ànim de lucre i/o ONG’s municipals inscrites al registre municipal d’entitats, grups polítics municipals, grups d’estudiants avalats per l’escola o AMPA del municip i els centres educatius i AMPAs municipals. Únicament s'acceptaran com a màxim 2 peticions en nom de la mateixa entitat o centre escolar i només s'atorgarà una parada per sol·licitant.

Requisits previs
Per poder instal·lar una parada de venda de castanyes és necessari estar en possessió d’una pòlissa de responsabilitat civil, al corrent de pagament, amb cobertura suficient per garantir el rescabalament dels danys i perjudicis que es puguin derivar de l’ocupació a la via pública. Els alumnes de centres educatius han de disposar d’un certificat emès i segellat pel centre educatiu on es faci constar que la sol·licitud està vinculada a una activitat de l’escola.  A més a més, en cas d’autorització, cada parada de venda de castanyes haurà de disposar d’un extintor com a mesura de seguretat i una petita farmaciola per possibles cremades lleus.

El dia 22 d’octubre es comunicarà l’autorització o la denegació a les peticions rebudes. Podeu sol·licitar la instal·lació de parada de venda de Castanyes al següent enllaç. També podeu consultar la descripció del tràmit.