Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El barri de Les Fonts celebra la seva Festa Major aquest cap de setmana

Els actes s’allargaran fins al 12 d’octubre


El barri de Les Fonts celebra la seva Festa Major aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana se celebra la Festa Major de Les Fonts. Del 6 al 9 d’octubre el barri celebra uns dies d’activitats i participació, emmarcats en un programa amb ofertes per a tots els públics elaborat per les entitats de Les Fonts i l’Ajuntament de Sant Quirze. Els actes començaran dijous 6 d’octubre a les 19.30 hores amb la inauguració de l’exposició de l’artista Cristian Batiste i amb la recepció ciutadana. Ambdós actes tindran lloc al Centre Cívic Torre Julià.

Activitats per a tots els públics
La Festa continuarà divendres amb una xocolatada i activitats dirigides per a infants i grans, que se celebraran a la pista coberta del Poliesportiu de les Fonts. Les activitats continuaran amb el correfoc i l’obra de teatre del Racó de la Dona el mateix divendres. Dissabte, els esports protagonitzaran bona part de la jornada, juntament amb iniciatives ja molt tradicionals com els jocs d’arreu del món dels Fontins, un taller d’elaboració de xapes, la trobada de puntaires, el dinar o la cursa populars. Tampoc faltarà la inauguració d'una nova font. La d'enguany estarà dedicada a Josep Ribas Martín, fundador de Les Fonts. A la tarda, els infants gaudiran de l’espectacle “Kids Party Show”. A continuació tindrà lloc una exhibició de patinatge artístic i, a la nit, hi haurà sopar a la fresca i discomòbil. Diumenge serà el torn de la demostració gastronòmica de paelles, un taller per aprendre a decorar cupcakes, el cercavila de la Colla Gegantera de Les Fonts, els balls de la Font del Ball i un castell de focs per acabar la festa.

Podeu consultar el programa íntegre al següent enllaç.

Altres actes
El dimecres 12 d’octubre, l’Associació de Propietaris i Veïns de Les Fonts organitza com ja és tradició la seva caminada popular. Com a novetat, enguany també organitza la primera pedalada popular de Les Fonts. Les persones interessades en participar-hi, poden enviar un correu electrònic a bicicletadalesfonts@gmail.com indicant nom, cognoms, data de naixement i telèfon de contacte. El preu de la inscripció és de 2€ per persona, que rebrà una samarreta en el moment de la sortida. Trobareu més informació al següent enllaç.