Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Més de 300 ciclistes participen en el Memorial Jordi Farré

La segona edició de la cursa es consolida com a esdeveniment esportiu de referència


Més de 300 ciclistes participen en el Memorial Jordi Farré

La segona edició del Memorial Jordi Farré ha comptat amb un total de 316 ciclistes, superant així la participació de l’any anterior, situada en 262 persones. L’organització s’ha mostrat molt satisfeta pel funcionament d’aquest esdeveniment esportiu, que es consolida com a cita anual i recorda la memòria d’aquest caporal Mosso d’Esquadra mort tràgicament a Sant Quirze, en un servei, l’any 2015.

El tret de sortida de la cursa el va donar un company del cos de seguretat. La regidora d’esports, Maria Domingo, va ser l’encarregada de tallar la cinta de l’edició, acompanyada pels pares del Jordi Farré.
Els guanyadors del recorregut llarg (40km) van ser, en categories masculina i femenina respectivament: David Fernández i Anna Jewula. En el circuit curt (20km), Marc Miranda i Olga Romero.
En l’edició d’enguany han participat 50 voluntaris, que han vetllat per la seguretat del circuit i de totes les tasques relacionades amb la infraestructura organitzativa.
Els més petits també van poder gaudir d’un recorregut infantil i una gimcana amb diverses activitats lúdiques.
Els organitzadors de la cursa van aprofitar per solidaritzar-se amb les persones que es troben en una situació més vulnerable. Cada euros de la inscripció es va donar a favor de La Marató de TV3.
Més informació a: www.jordifarrebtt.com