Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Institut Salas i Xandri participa al programa Escola Nova 21

La iniciativa vol trobar les eines per construir un sistema educatiu avançat


L’Institut Salas i Xandri participa al programa Escola Nova 21

L’Institut Salas i Xandri és un dels 481 centres catalans que participaran al programa Escola Nova 21. Es tracta d’un projecte de renovació pedagògica, basat en un procés de treball conjunt entre escoles, comunitat educativa, universitats i institucions internacionals, que permetrà dibuixar les claus per definir l’objectiu de construir un sistema educatiu avançat. 

Gràcies a un acord amb la Diputació de Barcelona, la xifra de centres participants és més elevada de la prevista inicialment i possibilitarà la creació de xarxes territorials de treball que esdevindran una eina clau per compartir coneixement, experiències i orientació per al canvi de direcció. La Diputació de Barcelona farà una primera aportació de 150.000 euros a aquest pla d'innovació pedagògica que preveu un procés de treball de tres anys de durada.
El programa Escola Nova 21 l'impulsen també el Centre Unesco de Catalunya, la Fundació Jaume Bofill, la UOC i eduCaixa, amb el suport de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica, la Federació d'Associacions de Pares d'Alumnes (FaPaC), i la Fundació FemCAT.