Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Deixeu-vos seduir per les propostes de la Festa Major de Les Fonts, amb activitats per a tots els públics


El cap de setmana a SQV

La Festa Major de Les Fonts centra bona part de les activitats del cap de setmana. Propostes per a tots els públics que apleguen cultura, esports i tradició. Tot i així, també hi ha espai per a gaudir de l'inici de l'Hora del Conte a la Biblioteca. Us animeu?

Festa Major de Les Fonts
La recepció ciutadana de Festa Major va donar ahir el tret de sortida a la programació d’una nova edició. La sala d’actes del centre cívic Torre Julià va acollir aquesta benvinguda a la festa, que va comptar amb la presència de la regidora de Cultura, Elena Sabater, i la 1a tinent d'Alcaldia, Marta Baldrich, així com la 1a tinent d’Alcaldia i regidora del districte de Terrassa, Rosa Maria Ribera. També van assistir altres regidors i regidores de l’equip de govern. Una setantena de persones van gaudir de l’acte, precedit per la inauguració de l’exposició Cristian Batiste: dibuix, fotografia i manualitats. El vestíbul de Torre Julià l'acollirà fins el 3 de novembre.
Una altra de les mostres que es poden veure aquests dies i fins el 12 d’octubre és l’exposició de pintures de Manel Muñoz al carrer de Santa Teresa, 1.
 
Activitats per a tots els públics
La Festa continua avui amb una xocolatada i activitats dirigides per a infants i grans, que se celebraran a la pista coberta del Poliesportiu de les Fonts. Les activitats segueixen amb el correfoc i l’obra de teatre del Racó de la Dona també avui. Dissabte, els esports protagonitzaran bona part de la jornada, juntament amb iniciatives ja molt tradicionals com els jocs d’arreu del món dels Fontins, un taller d’elaboració de xapes, la trobada de puntaires, el dinar o la cursa populars. Tampoc faltarà la inauguració d'una nova font. La d'enguany estarà dedicada a Josep Ribas Martín, fundador de Les Fonts. A la tarda, els infants gaudiran de l’espectacle “Kids Party Show”. A continuació tindrà lloc una exhibició de patinatge artístic i, a la nit, hi haurà sopar a la fresca i discomòbil. Diumenge serà el torn de la demostració gastronòmica de paelles, un taller per aprendre a decorar cupcakes, el cercavila de la Colla Gegantera de Les Fonts, els balls de la Font del Ball i un castell de focs per acabar la festa. 
 
Altres actes
El dimecres 12 d’octubre, l’Associació de Propietaris i Veïns de Les Fonts organitza com ja és tradició la seva caminada popular. Com a novetat, enguany també celebra la primera pedalada popular de Les Fonts. Les persones interessades en participar-hi, poden enviar un correu electrònic a bicicletadalesfonts@gmail.com indicant nom, cognoms, data de naixement i telèfon de contacte. El preu de la inscripció és de 2€ per persona, que rebrà una samarreta en el moment de la sortida. Trobareu més informació al següent enllaç
 
Podeu consultar el programa íntegre al següent enllaç.
 
Hora del Conte : "Contes que fan pessigolles"
 
La Biblioteca Municipal acull avui la inauguració de l’Hora del Conte amb: “Contes que fan pessigolles”. Es tracta d’una proposta que ens remourà l’estómac i, com diu el nom, ens farà pessigolles... especialment als més petits, doncs es tracta d’un espectacle per a nens i nenes a partir de 4 anys. Serà a partir de les 18 hores.
 
 
Per a més informació a la biblioteca municipal 937219547, per correu electrònic a b.st.quirzev@diba.cat i al  facebook de la biblioteca. 
 
Trobareu tot detallat a l'agenda municipal.