Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Presentació dels resultats de les votacions dels Pressupostos Participatius

L’Ajuntament organitza aquesta tarda una sessió oberta a la ciutadania per donar a conèixer les propostes que s’incorporaran al pressupost de 2017


Presentació dels resultats de les votacions dels Pressupostos Participatius
Aquesta tarda es faran públics els resultats de les votacions del projecte de Pressupostos Participatius. D'aquesta manera, es coneixeran les propostes que s’incorporaran al pressupost del 2017, en el marc d’una convocatòria oberta a tota la ciutadania. Serà a les 19.30 hores a la Patronal.
Durant l’acte es presentaran les propostes guanyadores, resultants de la votació que es va iniciar el passat 19 de setembre i que ha comptat amb un total de 2.051 votants. Aquesta dada indica que el 13,01% del cens de votants ha volgut decidir quines propostes volen incorporar al capítol d’inversions del pressupost municipal de l’any vinent.
 
Del total de vots emesos, un 54,36% corresponen a dones i un 45,64% a homes. Per franges d’edat, el 31% se situa entre els 41 i els 50 anys, seguits per un 23% de persones entre els 31 i els 40 anys. Han votat amb menys percentatge els menors de 20 anys (8%), i els majors de 70 anys (3%).
Per barris, el que ha comptat amb més participació ha estat Can Llobateres i Can Pallars, amb el 20,35% de vots sobre el seu cens. El segueix Can Casablanques, amb el 17,83% i el centre, amb el 15,74%. 
 
El detall de les dades de paticipació en la fase de votacions es pot consultar a: http://consultes.santquirzevalles.cat/participacio-votacions. De fet, a partir del dia 11 es podran consultar les propostes guanyadores en aquest mateix enllaç.