Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Un total de 14 projectes escollits per la ciutadania formaran part del Pressupost Municipal per a l’any vinent

Les propostes escollides recullen el 50% de la tria dels electors


Un total de 14 projectes escollits per la ciutadania formaran part del Pressupost Municipal per a l’any vinent
L’Ajuntament va presentar ahir, en el marc d’una sessió oberta a la ciutadania, la selecció de propostes resultants de les votacions dels Pressupostos Participatius. Aquestes seran les actuacions que s’incorporaran a les inversions del Pressupost de 2017. En total, sumen 3015 vots i un pressupost de 189.800 euros. 
 
Un total de 2051 persones han participat en aquest projecte pioner. Aquestes, han emès 6125 vots, donat que cada votant ha triat una mitjana de tres projectes, amb un valor màxim de 200.000 euros. Les propostes escollides recullen el 50% de la tria dels electors.
 
Finalment, els 14 projectes que es duran a terme són els següents:
 
 
 
Els Pressupostos Participatius pas a pas
 
El mes de maig van iniciar-se les sessions de presentació dels Pressupostos Participatius. Una iniciativa pionera que l’Ajuntament posava en marxa per tal de promoure una implicació activa de la ciutadania. El recorregut finalitzava amb el període de votacions iniciat el passat 19 de setembre i ha comptat amb un total de 2.051 votants. Aquesta dada indica que el 13,01% del cens de votants ha volgut decidir quines propostes volen incorporar al capítol d’inversions del pressupost municipal de l’any vinent.. 
 
Les propostes, a més de veure's reflectides en el proper pressupost, s'hauran d'executar dins de l'exercici de 2017.
 
 
 
Notícies relacionades