Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Talls al trànsit i canvis de sentit per les obres de la Masia Can Feliu

Divendres i dilluns hi haurà algunes incidències al passatge de Salvador Dalí


Talls al trànsit i canvis de sentit per les obres de la Masia Can Feliu

Les obres a la Masia Can Feliu generaran algunes incidències al trànsit el proper divendres i a partir de dilluns. Concretament, s’actuarà al passatge de Salvador Dalí, per canviar la reixa de recollida d’aigües que hi ha davant de l’accés a l’aparcament de l’edifici situat davant la residència d’avis. Per aquest motiu, es duran a terme talls parcials de circulació, malgrat no impediran l’accés a l’aparcament.

A partir de dilluns dia 17, el passatge Salvador Dalí serà de doble sentit de circulació, d’anada i tornada, a partir de l'accés a l'aparcament. Des d'aquell punt en endavant no es podrà continuar cap al passatge, que quedarà tancat durant dues setmanes, temps que es preveu que duraran les obres. L’accés del veïnat a l’aparcament es realitzarà d’entrada i sortida pel mateix passatge.
La zona quedarà senyalitzada i la Policia Local supervisarà la circulació i els accessos. El veïnat ha estat oportunament informat sobre aquestes restriccions.
 
Les actuacions a Can Feliu
Les obres a la Masia avancen a bon ritme.  El passat 3 d’octubre van començar les actuacions, a càrrec de l’empresa Artífex SL. 
Tenint en compte els problemes detectats, les obres se centren en l’edifici principal i els espais exteriors. Així, pel que fa a la Masia, s’efectuaran les següents intervencions: reparació d'esquerdes, neteja i reparació de baixants, millora de les instal•lacions, reparació i millora de la fusteria interior, pintura exterior i enderroc i nova formació de la franja perimetral de paviment exterior.
Pel que fa als espais exteriors, es repararà la coberta de l’escenari, se suprimiran les barreres arquitectòniques, s’acondicionarà l’espai per a l’accés rodat i també el camí de connexió entre la masia i el parc.
Recordem les cales efectuades prèviament a la Masia han permès valorar l’abast i les característiques de la patologia que afecta als murs d’estructura i que han comportat l’aparició d’esquerdes.
El pressupost del projecte ascendeix a 219.967,97€ IVA inclòs.