Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El cap de setmana a SQV

Activitats per fomentar la prevenció del càncer, conèixer el nostre entorn o adquirir alguns clàssics, conformen les propostes d'aquests dies


El cap de setmana a SQV
El cap de setmana arriba a Sant Quirze protagonitzat per les activitats a la natura. Unes propostes que van més enllà de l’oci i volen sensibilitzar al voltant de diferents temàtiques, com la prevenció del càncer o el respecte per l’entorn i la natura.
Preneu bona nota també d’algun canvi provocat per la previsió de pluges i, si el temps ho permet, acosteu-vos a una nova edició de la Fira de Brocanters.  
 
S’anul•la la presentació dels equips del FC Sant Quirze
El Futbol Club Sant Quirze ha emès un comunicat oficial anunciant que, donada l’alta probabilitat de pluja durant la tarda d’avui, la Junta Directiva ha decidit aplaçar la presentació dels equips. Durant els propers dies es notificarà la nova data de presentació. Els tiquets per al sopar seran els mateixos. Aquells que no en tingueu, la Junta informa que podeu passar-los a comprar per l’oficina.
 
Activitats al voltant de la prevenció del càncer 
El Servei d'Oncologia i la Unitat de Medicina de l'Esport del CAR de Sant Cugat-Consorci Sanitari de Terrassa (CST), organitzen per cinquena vegada la Jornada Saludable, aquest any amb el títol: Prevenir el càncer amb dieta i activitat física. Serà avui al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, a Terrassa, de 17.30 a 20 hores. La conferència està especialment adreçada a la ciutadania d’arreu, i també als professionals assistencials que tinguin relació directa amb l'esport, la nutrició i el càncer. Hi participaran diferents personalitats de l'àmbit mèdic, social i esportiu. 
 
Com a complement i cloenda de la Jornada, el dissabte 15 d'octubre a les 10h es farà una Marxa popular amb el mateix lema, una caminada de 8 km. a prop de l'Hospital de Terrassa. Està oberta a tothom i als participants inscrits se'ls obsequiarà amb una samarreta tècnica.
 
Marxa Corredor Verd del Vallès
El Club Muntanyenc Sant Cugat celebra enguany la VI edició de la Marxa del Corredor Verd del Vallès (CVV), una iniciativa que també recorre part de Sant Quirze i que té com a objectiu reivindicar la protecció d’aquest corredor que connecta les serres de Sant Llorenç del Munt amb les de Galliners i de Collserola. Per fer-ho, es caminarà per tot aquest espai natural. Una vegada a la seu del Club els participants s’endinsaran per Collserola amb un circuit circular amb arribada al mateix club. Això permet escollir entre tres modalitats de Marxa: Matadepera a Sant Cugat, el circuit de Collserola o fer-la sencera. Majoritàriament tot l’itinerari transcorre per camins en mig del bosc.
Les inscripcions es tanquen avui divendres a les 16 h. Més informació aquí.
 
Fira de Brocanters
Dissabte l’avinguda de Països Catalans torna a omplir-se d’antiguitats: fòssils, còmics, joguines, articles per a la llar o mobles amb més de 50 i 100 anys... Una nova edició de la Fira de Brocanters ofereix aquests i altres objectes, des de les 9 fins les 14 hores. La iniciativa l’organitza Sant Quirze Comerç i DIFA Fires, i es consolida ja com un dels esdeveniments de referència cada tercer dissabte de mes. El següent, recordeu, serà el 19 de novembre.
 
L’OAC romandrà tancada dissabtes
Us recordem que l’Oficina d’Atenció Ciutadana, responent a la nova regulació del procediment administratiu que determina els dissabtes com a dies inhàbils pel registre, romandrà tancada el proper dia 8 i els següents dissabtes. 
L’Oficina d’Atenció Ciudadana Central està oberta de les 8.30 a les 19 hores de dilluns a dijous i els divendres, de 8.30 a 14 hores. Pel que fa a l’Oficina d’Atenció Ciudadana de les Fonts, ubicada al CC Torre Julià, roman oberta els dimecres de 16.45 a les 20 hores, i els divendres de 8.45 a les 14 hores.
 
Més informació sobre totes les activitats a l'agenda municipal.