Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El Grup Carinsa ha estat nominat finalista als premis Pime Catalana

L'empresa santquirzenca destaca per les polítiques d'innovació i recerca, així com per l'ús de les noves tecnologies


El Grup Carinsa ha estat nominat finalista als premis Pime Catalana

El grup santquirzenc Carinsa ha estat nominat finalista als premis Pime Catalana que organitza La Vanguardia i Banco Popular. Es tracta de la primera edició d’aquest reconeixement que neix amb la voluntat de distingir les millors polítiques i iniciatives de les petites i mitjanes empreses de Catalunya, i reconèixer així l’impuls dels seus negocis mitjançant la innovació i l’ús de les noves tecnologies.

Grup Carinsa (Creaciones Aromáticas Industriales SA), ubicat al polígon industrial Can Torres-Can Llobet, es dedica a la creació, fabricació i comercialització de tot tipus d’aromes, fragàncies i preparats additius per a la indústria alimentària. Es troba present a més de 40 països mitjançant les seves filials, distribuïdors, socis i agents internacionals. La Internacionalització, la Diversificació i la I+D són els pilars en què es basa el seu creixement.
 
Una votació popular del 5 l 14 d’octubre triarà els sis guanyadors al guardó, que es lliurarà el proper 17 de novembre, en el marc d’un acte a Barcelona.
 
Podeu conèixer les 19 empreses finalistes en aquest enllaç i emetre el vostre vot.