Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Inscriu-te ja al Compartir en família o al Laboratori de lectura portàtil!

La Biblioteca Municipal ha obert ja el termini per poder participar en aquestes dues activitats de referència a l'equipament


Inscriu-te ja al Compartir en família o al Laboratori de lectura portàtil!

Ja us podeu inscriure a les activitats “Compartir en família” i al taller “Avui és un bon dia per canviar el món” que organitza la Biblioteca Municipal. Les dues propostes són gratuïtes però requereixen d’inscripció prèvia. 

Compartir en família: “El  moviment de l’infant”

El proper dijous 3 de novembre la doula i criadora Aida Quer, de l’associació Gurumaji dirigeix la trobada “El moviment de l’infant. Moviment lliure, dirigit. Tipus de moviment i quin és el més adequat?”. Es tracta d’una iniciativa dirigida a famílies embarassades, amb nadons, primerenques o no, on compartir rialles, criança dubtes i neguits. Una oportunitat per passar una bona estona escoltant, aprenent i compartint experiències. A cada trobada es parlarà d'un tema en concret però també en general del món de la criança. 
La sessió tindrà lloc de 10.30 a 12 hores. Us podeu inscriure en el següent enllaç.
 
Taller familiar: “Avui és un bon dia per canviar el món”
 
La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona posa en marxa els Laboratoris de lectura portàtils; una activitat de foment de la lectura adreçada a les famílies. La Biblioteca de Sant Quirze organitza la tercera edició d’aquesta proposta amb el taller “Avui és un bon dia per canviar el món”. Serà el proper 11 de novembre de 18 a 19.30 hores i s’adreça a infants de 1er a 4art de primària i els seus familiars.
Animeu-vos a participar en aquest espai de creació! Les inscripcions estan obertes, cliqueu aquí!
 
Per a més informació a la biblioteca municipal 937219547, facebook de la biblioteca i per e-mail a b.st.quirzev@diba.cat