Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Continuen les millores dels ressalts del municipi

Els propers 13 i 14 de desembre, els treballs afectaran la circulació de l'avinguda Egara


Continuen les millores dels ressalts del municipi

 L’Ajuntament continua fent els treballs per adequar els ressalts de diferents carrers de Sant Quirze, amb l’objectiu de millorar la circulació dels vehicles al seu pas pels carrers de Sant Quirze. Tant dilluns 13 com dimarts 14 de desembre, aquests treballs de millora es concentraran en el pas elevat a adequar de l’avinguda Egara, davant del Centre d’Atenció Primària.

 
L’execució de les obres afectarà temporalment el trànsit de la zona. Els dies 13 i 14 de desembre romandrà tancat el pas per l’avinguda Egara, entre la ronda Arraona i el carrer Capcir, en sentit sortida de la població. La circulació de l’avinguda Egara, en sentit entrada a Sant Quirze, restarà oberta. Tot i així, sempre que les condicions de seguretat de l’obra ho permetin, es facilitarà l’accés als aparcaments als veïns de la zona. La circulació quedarà restablerta entre les 20 i les 8 hores.  
 
Les obres també afectaran el recorregut i les parades dels autobusos a la zona en sentit sortida els dies 13 i 14 de manera que la parada situada a l’avinguda Egara en la confluència amb el carrer Priorat es traslladarà a l’avinguda Egara, passada la rotonda del mateix carrer Priorat. El recorregut del transport públic també estarà afectat i circularà pels carrers Bages i Ribera.
L’Ajuntament 
Per a qualsevol dubte o incidència relacionada amb aquesta actuació, podeu posar-vos en contacte amb l’Àrea de Via Pública, a la ronda Santa Julita, 69-71, telèfon 93.721.94.14 i correu electrònic  viapublica@santquirzevalles.cat.