Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obres

Comencen les obres per instal·lar els nous vestidors del camp de futbol

Els primers treballs se centren a obrir franges per canalitzar els subministraments i preparar els fonaments per als mòduls


Comencen les obres per instal·lar els nous vestidors del camp de futbol

Ja s’han iniciat els treballs per instal•lar els nous vestidors del camp de futbol. L’empresa que realitza les obres, Elecnor SA, ha començat les actuacions obrint franges per tal de poder canalitzar els subministraments necessaris, tant d'aigua com d'energia elèctrica i sanejament. A continuació, es prepararan els fonaments per tal que els mòduls encaixin correctament.

L’empresa ha col•locat una tanca fixada al terra per delimitar la zona afectada, de manera que es garanteixi la seguretat dels usuaris del camp de futbol. L’accés a la zona posterior del camp s’ha habilitat amb un pas diferenciat, de manera que obres i activitat diària no es vegin interferides. De fet, es preveu obrir un accés pel mur posterior al camp, el que facilitarà que els camions i maquinària més pesada pugui treballar sense haver de circular pels laterals del camp. 

Una vegada finalitzin les obres d’instal•lacions i fonaments, es transportaran al camp els mòduls acabats i es procedirà al seu acoblament, connectant les instal•lacions.
Recordem que es tracta d’uns mòduls prefabricats d’una superfície total estimada de 80m2, dividida en 3 mòduls. L'equipament central comptarà amb lavabos i dutxes. Els dos laterals es destinaran a vestidors i incorporaran dues claravoies que facilitaran l’estalvi energètic.
El pressupost total de l’obra és de 139.999,13€.