Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Grup Carinsa rep el Premi Pasión al producte innovador

El projecte guardonat aplica un ingredient que redueix les calories dels embotits


Grup Carinsa rep el Premi Pasión al producte innovador

El Grup Carinsa ha estat guardonat amb el Premi Pasión al “Projecte/producte Innovador en Nutrició i Salut”, emmarcat en les III Jornades d’Immersió Estratègica i Networking, organitzades pel clúster AINS Nutrició i Salut a Reus. El guardó, que es va lliurar el passat 20 d’octubre, va ser recollit pel director comercial de la companyia, David Ventura, acompanyat per la coordinadora del departament de Gestió de Projectes del Grup, Evangelina Campos. 

 
El projecte, anomenat “Disseny i desenvolupament d’un substitut de greixos animals en embotits”, es basa en l’aplicació en aquests aliments d’un ingredient innovador que disminueix un 50% les calories i un 85% els greixos saturats, fent-los més saludables d’acord amb la prevenció de les malalties cròniques.
El jurat ha estat integrat per un representant d’ACCIÓ (Agència per a la Competitivitat de l’Empresa adscrita al departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya), un representant de la Universitat Rovira i Virgili i un representant del BCN Accelerator (comunitat experta en acceleració empresarial).
 
Grup Carinsa (Creaciones Aromáticas Industriales SA), ubicat al polígon industrial Can Torres-Can Llobet, es dedica a la creació, fabricació i comercialització de tot tipus d’aromes, fragàncies i preparats additius per a la indústria alimentària. Es troba present a més de 40 països mitjançant les seves filials, distribuïdors, socis i agents internacionals. La Internacionalització, la Diversificació i la I+D són els pilars en què es basa el seu creixement.