Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

La cooperació i els projectes solidaris omplen l’agenda del darrer trimestre de l’any

Acció Solidària del Vallès, Cooperación y Ayuda i Ateneu del Món preparen propostes per finançar projectes a diferents països


La cooperació i els projectes solidaris omplen l’agenda del darrer trimestre de l’any

Les entitats “Acció Solidària del Vallès”, “Cooperación y Ayuda” i “Ateneu del Món” organitzen properament diversos esdeveniments per a finançar projectes a diferents països. Unes propostes que omplen l’agenda del darrer trimestre de l’any, juntament amb la Setmana Solidària.

La primera activitat, organitzada per ’”Acció Solidària del Vallès” i “Cooperación y Ayuda” tindrà lloc el proper dia 29 d’octubre, a les 18h, al Celler de Can Barra. Es tracta d’una ballada solidària de country. L’import de l’entrada,  que serà de 3€, anirà destinat al fons per al projecte de construcció d'un centre de maternitat al poble de Thiobon, al Senegal.
 
Les mateixes entitats organitzen el dia 5 de novembre a les 18h, també al Celler de Can Barra, un taller de còctels solidaris protagonitzat pel famós cocteler català Ginés Pérez.  Aquesta sessió, que tindrà un cost de 10€, es dividirà en dues parts: la presentació del llibre del cocteler "Impresiones de un barman" i l’organització d’un taller d'iniciació amb degustació final inclosa. L’objectiu és aconseguir fons per la també per al centre de maternitat de Thiobon, al Senegal. 
 
Aquest cicle d’activitats solidàries acabarà amb la posada en escena d’ “El visitant inesperat” una obra de teatre que tindrà lloc el 12 de novembre, a les 21h, a La Patronal. Amb aquesta obra  d’Agatha Christie, que té un cost de 7€,  l’entitat Ateneu del Món recaptarà fons per al projecte de cooperació de millora de l'hàbitat i reconstrucció antisísmica a Bhimphedi (Nepal). 
 
Podeu consultar les activitats a l’agenda municipal.