Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Cicle de Cinema Palestí

L’Ateneu del Món organitza aquesta iniciativa per apropar al públic la dura realitat que es viu al país del Pròxim Orient


Cicle de Cinema Palestí

L’Ateneu del Món organitza un cicle de cinema palestí per tal de donar a conèixer la història del país i denunciar la situació que pateix la seva població a causa de l’apartheid israelià. En total es projectaran tres pel•lícules, totes elles dirigides per realitzadores palestines. Les sessions comptaran amb la presència de membres de les entitats Sodepau, Hèlia i Health Work Comitees, amb qui els i les assistents podran compartir les seves impressions dels films i preguntar sobre la seva experiència sobre el terreny.

Programa:

04/11/2016 – 19.30 h – “La terra parla àrab” (Palestina, 2007), de Maryse Gargour.
18/11/2016 – 20h – “Diaries” (Palestina, 2010), de May Odeh.
30/11/2016 – 19.30h – “No podem anar-hi ara, estimat” (Líban, 2014), de Carol Mansour.

Totes les sessions tindran lloc a la Impremta, al carrer Pintor Vila-Puig, número 12, segon pis, excepte “Diaries”, que es projectarà a la Patronal com a part de la programació de la Setmana Solidària 2016.  Durant la darrera sessió, els i les assistents gaudiran del testimoni de Mohammad Bitari, poeta i periodista nascut i criat al camp de refugiats palestins Yarmouk, ubicat a Damasc, Síria. Actualment resideix a Catalunya.