Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Participa en l’elaboració del Pla Local de Joventut

Dóna la cara pel teu poble i digues la teva


Participa en l’elaboració del Pla Local de Joventut

L’Ajuntament, a través de la regidoria de Joventut, ha començat a elaborar el Pla Local de Joventut 2017-2020, un instrument que ha de definir les actuacions municipals en matèria de joventut en els pròxims quatre anys. 

 
L’objectiu de la iniciativa és identificar quina és la situació actual dels joves a Sant Quirze per després definir l’escenari desitjat i les accions necessàries per assolir l’esmentat escenari. La col•laboració dels diferents agents socials relacionats amb l’àmbit juvenil, com ara escoles i instituts, així com la implicació del mateix jovent del poble és fonamental per obtenir una bona eina de treball.
 
La primera fase del Pla, on es troba ara mateix el projecte, és la diagnosi de la realitat actual dels joves del municipi. En aquest sentit, els responsables tècnics de la regidoria de Joventut ja han mantingut sessions de treball amb responsables dels centres educatius, amb les AMPES, amb propietaris d’establiments d’oci privat i amb grups de joves, membres d’associacions i entitats, entre d’altres.
 
El proper 11 de novembre, a les 19.30 hores, tindrà lloc una de les sessions més importants del projecte, a Can Tuset (av. del Vallès, 97-99). Es tracta d’una activitat on estan citats tots els nois i les noies de Sant Quirze que hi vulguin participar. Una trobada que servirà per exposar idees, perquè els nois i les noies puguin expressar què pensen de viure a Sant Quirze, quines necessitats tenen i com valoren els serveis que reben. Una sessió on l’objectiu serà escoltar la veu directa dels joves. Els assistents podran gaudir en acabar la iniciativa d'un sopar d'agraïment per la seva col·laboració.
 
 
Un cop finalitzada aquesta primera fase de diagnosi, serà el moment d’elaborar propostes concretes a partir dels buidats de les sessions de treball.  El següent pas serà concretar les accions i els recursos necessaris que definiran el pla d’acció per als propers 4 anys en diferents àmbits d’actuació: des de la formació, l’ocupació i la inserció laboral, el lleure, la cultura o la salut juvenil, entre d’altres.
Més informació al facebook del Canya Jove: www.facebook.com/canyajove.santquirze.