Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Caminant cap a l'autonomia

Com abordar el pas de la dependència a l'autonomia dels teus fills/filles


Caminant cap a l'autonomia

Ajudar els pares en el pas dels fills i filles cap a una certa independència i fer-ho d’acord a la seva edat i necessitats. Amb aquest objectiu l’Ajuntament organitza el taller “Caminant cap a l’autonomia”, el proper 8 de novembre. Es tracta d’una iniciativa emmarcada en el programa de suport educatiu a les famílies de la Diputació de Barcelona. 

La sessió tractarà de crear un espai de diàleg i reflexió per donar suport a les famílies amb fills de fins a 18 anys. En aquest sentit, s’abordaran aspectes com el pas de la dependència a l’autonomia i la seva repercussió en el desenvolupament dels nenes i nenes. També, i mitjançant la posada en comú d’experiències, es tractaran els aspectes saludables de la relació educativa en les famílies i s’analitzaran els aspectes que afavoreixen i que obstaculitzen l’autonomia, així com les necessitats que tenen els fills i filles segons l’edat.
 
Les inscripcions al taller ja estan obertes, només cal que envieu un correu electrònic a: nuria.ruestes@santquirzevalles.cat.
 
El taller es realitzarà a la 2a planta de la Casa de cultura Pintor Vila Puig i s'oferirà un servei de canguratge a la 1a planta. L’horari és de 18.30 a 21 hores.
 
Més informació en aquest enllaç.