Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obres

Les obres de la Masia Can Feliu avancen a bon ritme

El camí que connecta l’equipament amb el Parc de Can Feliu està pràcticament finalitzat


 Les obres de la Masia Can Feliu avancen a bon ritme

Malgrat els dies de pluja, les obres de la Masia Can Feliu avancen a bon ritme. El mal temps va aturar durant algunes jornades l’execució dels exteriors, però ara ja s’ha reprès l’activitat de reformes sense més incidències. 

Actualment, s’està acabant de pavimentar el camí que connecta amb el Parc de Can Feliu. També s’han iniciat els treballs de connexió amb l’avinguda del Vallès i el carrer Passatge Dalí. Aquest tram enllaçarà amb el futur camí que comunicarà el parc mitjançant la riera, i que forma part del projecte de renovació d’aquest espai verd.
Pel que fa a les obres de l’edifici, s’han reparat les esquerdes interiors i també les existents a la façana. També s’ha iniciat la fase de pintura de les parets interiors i exteriors. 
Alguna esquerda més complexa, com la de la volta de la porta de l’accés principal, ha generat alguna complexitat de reparació, optant com a millor opció per la renovació d’una peça de pedra natural feta a mida.
L’empresa que executa les obres, Artífex SL, està complint amb els terminis fixats. Es preveu que a finals de novembre les obres estiguin totalment finalitzades.
El pressupost del projecte ascendeix a 219.967,97€ IVA inclòs. 

Petició d’equipaments
Recordem que, mentre durin les obres, les entitats que vulguin sol•licitar un equipament per realitzar actes o reunions, poden adreçar-se a la Casa de Cultura Vila Puig, al telèfon 937219219 o al correu electrònic: equipaments@santquirzevalles.cat. La Casa de Cultura Vila Puig romandrà oberta de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 17 a 22 hores.
 
Trasllat de serveis durant les obres
Tots els serveis ubicats a la masia s’han traslladat. El Servei de Català es troba a la Casa de Cultura Vila Puig (c. Pintor Vila Puig, 45), en el seu horari habitual, de dilluns a dijous, d’11 a 14 hores. 
El Servei d’Informació Juvenil Canya Jove atén des de l’edifici de l’av. Vallès, 97-99 (Can Tuset). A les tardes, l’atenció es realitzarà des del Centre d’Informació i Recursos per a Dones, de 16 a 20 hores, i els matins de dimarts i dijous els podreu trobar de 10 a 13 hores al Servei a l’Ocupació, ubicat als baixos del mateix edifici.