Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

L’Ajuntament obre un procés selectiu per contractar 5 joves en pràctiques

Es cerquen persones amb formació en Ciències Socials, Medi Ambient, Promoció d'Igualtat de de Gènere, Animació Sòciocultural, Disseny i Informàtica.


L’Ajuntament obre un procés selectiu per contractar 5 joves en pràctiques

El jovent interessat en aquesta oferta ha de ser menor de trenta anys, tenir estudis qualificats (grau superior o universitari), estar inscrit al SOC, com a demandant d’ocupació no ocupat, i al Programa de Garantia Juvenil. 

Es cerquen persones amb formació de Ciències Socials (Sociologia, Ciències Polítiques, Educació Social, Pedagogia o Dret, entre d’altres), Medi Ambient, Promoció d’Igualtat de Gènere, Animació Sòciocultural, Disseny i Informàtica. 
Els llocs de treball que s’ofereixen són: agent d’igualtat, dinamitzador d’activitats, desenvolupador d’intranet corporativa i portal de l'empleat, tècnic d’activitats i dissenyador gràfic. 
Les persones interessades en l’oferta laboral, o en formalitzar la inscripció al Programa de Garantia Juvenil, poden demanar més informació a: 
 
Servei de Joventut Canya Jove
Av. del Vallès, 97-99 
Tel. 93 721 68 00 ext. 5600
canyajove@santquirzevalles.cat
 
Servei a l’Ocupació 
Av. del Vallès, 97-99 (planta -1)
Tel 93 721 68 00 
ocupacio@santquirzevalles.cat 
Aquest programa es pot desenvolupar gràcies a la subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya amb el Fons Social Europeu i amb la col•laboració del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.