Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Economia

Els comerços del municipi preparen la campanya nadalenca

Alguns tallers per fomentar les vendes se sumen a iniciatives que repeteixen edició com el Concurs d'Aparadors de Nadal


Els comerços del municipi preparen la campanya nadalenca

El comerços del municipi es preparen per a la campanya nadalenca. Els passats dies 2 i 3 de novembre alguns d’ells van participar a la iniciativa promoguda pel centre de Desenvolupament Econòmic i Local i l’Associació Sant Quirze, orientada a aprendre tècniques impactants per fomentar les vendes. Els assistents van poder treballar aspectes com l’atrezzo i els elements visuals que fan Nadal. També se’ls va assessorar sobre com fer uns bons embolcalls, com fer arribar el nom del comerç utilitzant targetes atractives, cartelleria publicitària i un bon packaging. L’estètica del venedor és també molt important. 

 
Concurs d’Aparadors de Nadal
Aquests consells serviran també perquè els comerciants preparin amb èxit els seus aparadors i participin en el concurs que cada any se celebra per aquestes dates. La Cambra de Comerç de Sabadell, amb la col•laboració de l’Ajuntament organitzen el Concurs d’Aparadors i el concurs a millor campanya nadalenca a les xarxes socials.
El millor aparador del poble guanyarà 150€, i el millor aparador dels municipis de la demarcació de la cambra, 500€. 
L'Associació Sant Quirze Comerç també participarà amb un premi especial. Actualment estan definint les bases.
 
Els establiments participants poden formalitzar la inscripció a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) o al servei de Desenvolupament Econòmic i Local (Edifici Can Tuset) fins al 5 de desembre.
 
Per a més informació: comerc@santquirzevalles.cat o al telf. 937216800