Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Comença una nova edició del programa Voluntariat per la Llengua

Sant Quirze recorda Joan Oliver, Pere Quart


Comença una nova edició del programa Voluntariat per la Llengua

La Casa de Cultura Vila Puig va acollir ahir l’inici de la 27a edició del programa Voluntariat per la Llengua. La trobada, organitzada per l’Oficina de Català, va estar dedicada a recordar Joan Oliver, poeta vallesà que va morir fa 30 anys. Alumnes del taller de literatura van llegir-ne poemes que destacaven per la seva fina ironia i crítica social, com Parlament:

 A més, es va poder escoltar l’enregistrament del mateix Joan Oliver llegint un fragment del seu poema “Corrandes d’exili”, en què recorda l’enyorança d’haver d’abandonar Catalunya un cop acabada la Guerra Civil i l’audició del poema “Tirallonga de monosíl•labs” musicat per Rosa Pou.

La trobada es va cloure amb la formació de les parelles –enguany 10-, amb la incorporació al programa de noves voluntàries i aprenentes. 
Alguns aprenents van comentar que els havia agradat molt l’acte i van demanar que se’n fessin d’altres de semblants. També van agrair la col•laboració dels alumnes del taller de literatura.
Si esteu interessats a participar en el Voluntariat per la Llengua, podeu adreçar-vos a l’Oficina de Català, on us informaran detalladament del programa. També podeu trucar al 93 721 18 99 o escriure un correu electrònic a santquirze@cpnl.cat.