Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Crida als joves per col·laborar en les polítiques municipals dels propers quatre anys

Es convoca una sessió el proper divendres 11 de novembre per elaborar el Pla Local de Joventut


Crida als joves per col·laborar en les polítiques municipals dels propers quatre anys

“Dóna la cara pel teu poble” és el lema utilitzat enguany pel servei de Joventut Canya Jove, per fer una crida als i les joves del municipi, de manera que col•laborin en les polítiques municipals dels pròxims quatre anys relacionades amb el seu col·lectiu.  La proposta té com a objectiu elaborar el Pla Local de Joventut,i es canalitzarà mitjançant una sessió el proper divendres 11 de novembre a les 19.30 hores a Can Tuset (Av. del Vallès 97-99).

L’objectiu d’aquesta trobada, que es construirà mitjançant el debat participatiu, és poder elaborar un  Pla Local de Joventut que representi i exemplifiqui les necessitats reals que té aquest col•lectiu.  Des del servei es convida a participar a tots aquells joves entre 12 i 29 anys, perquè expliquin tot allò que els afecta, preocupa o indigna en relació a la vida juvenil en el municipi.

Cal esmentar que aquesta és una de les activitats que ha realitzat el servei per poder fer un diagnòstic de la situació actual del poble en matèria de joventut. Per a l’elaboració d’aquest marc, també s’han dut a terme altres tipus d’investigacions amb actors importants del sector com són mestres o entitats.  Es considera imprescindible però, comptar amb la presència real dels joves, ja que són els que es veuen directament implicats en aquestes polítiques. 
 
El servei Canya Jove, que pretén fer una jornada dinàmica, convidarà a sopar a tots els participants com a motiu d’agraïment per la seva participació.