Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

S'obre el termini per presentar candidatures al Premi Dona Sant Quirze 2017

El guardó es lliura amb caràcter individual a una dona de Sant Quirze i reconeix també dues distincions nacionals i internacionals


S'obre el termini per presentar candidatures al Premi Dona Sant Quirze 2017

Avui s’ha obert el termini per presentar candidatures al Premi Dona Sant Quirze 2017. El guardó s’atorga en el marc del 8 de març, Dia internacional de les dones i té per objectiu reconèixer i visibilitzar socialment el valor del treball realitzat per dones que hagin contribuït a millorar la situació de les dones del municipi en tots els àmbits i a avançar cap a relacions equitatives entre dones i homes.

El premi es lliurarà amb caràcter individual a una dona resident o que hagi desenvolupat en el poble activitats que impulsin el paper de la dona en qualsevol àmbit social, cultural, laboral, educatiu, esportiu, d’investigació o que hagi contribuït en la defensa de la igualtat entre gèneres, i que sigui susceptible d’un reconeixement públic.
 
Altrament, i també en el marc del Dia internacional de les Dones, s’atorgaran dues distincions honorífiques a una dona o moviment de dones d’àmbit nacional i a una dona o moviment de dones d’àmbit internacional que hagin contribuït a l’impuls del paper de les dones.
 
Les distincions honorífiques, s’atorguen en reconeixement de la tasca realitzada per dones en els àmbits nacional i internacional.
El termini per presentar les candidatures finalitza el proper 20 de gener. La presentació s’ha de fer presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o en línia. 
 
Més informació sobre el tràmit i el guardó en aquest enllaç.