Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Inscriu-te al taller de sabó fet amb oli vegetal usat!

La proposta s'emmarca en la Setmana Europea de la prevenció de residus, del 19 al 27 de novembre


Inscriu-te al taller de sabó fet amb oli vegetal usat!

L’Ajuntament, amb la col•laboració del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Occidental, organitza un taller per aprendre a fer sabó a partir d’oli vegetal usat. La sessió, que tindrà lloc el proper 22 de novembre de 18 a 19.45 hores al Casal d’Avis, pretén donar un nou ús a l’oli vegetal, de manera que amb una recepta molt senzilla i una mica de sosa, es pugui elaborar sabó com es feia antigament. D’aquesta manera, es recuperen hàbits que permeten descobrir la importància de les 3R: reduir, reutilitzar i reciclar. També s’aconsegueix un estalvi econòmic i ambiental.

Ja podeu formalitzar la vostra inscripció, trucant al 93.721.68.00, extensió 5400, o bé enviant un correu electrònic a viapublica@santquirzevalles.cat, indicant el nom, nombre d’inscrits i un telèfon de contacte.
 
L’activitat s’emmarca en la Setmana Europea de la prevenció de residus, que tindrà lloc del 19 al 27 de novembre. Una iniciativa que troba els seus orígens fa 3 anys i que es marca com a objectiu realitzar accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. De fet, durant aquesta Setmana es donaran a conèixer estratègies de reducció de residus, accions sostenibles, i comportaments quotidians responsables, entre d’altres. 
L’Ajuntament iniciarà properament una campanya en relació a aquesta Setmana, per tal de millorar la recollida selectiva al municipi. Una iniciativa que se suma a altres projectes com el de la campanya “Jo reciclo”, que fomenta la recollida al comerç local.