Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Els propers dies teniu cita amb la literatura, actes solidaris i de compromís personal o ofertes de lleure infantil


El cap de setmana a SQV

La setmana finalitza amb una agenda atapeïda de cites culturals, solidàries i compromeses per al cap de setmana. Diversos escenaris del municipi s’omplen de literatura, moda, i propostes participatives, perquè aprofiteu aquests dies. També podeu seguir l’empremta del poble a Barcelona, amb alguns actes destacats.

 
Taller familiar: “Avui és un bon dia”
Avui és un bon dia per participar al taller que porta precisament aquest nom! La Biblioteca organitza una sessió familiar dirigida a aprendre a gaudir de la lectura, els contes i àlbums il•lustrats. També es faran manualitats. Més informació en aquest enllaç.
 
Sessió amb Joves pel Pla Local de Joventut
“Dóna la cara pel teu poble” és el lema utilitzat enguany pel servei de Joventut Canya Jove, per fer una crida als i les joves del municipi, de manera que col•laborin en les polítiques municipals dels pròxims quatre anys relacionades amb el seu col•lectiu.  La proposta té com a objectiu elaborar el Pla Local de Joventut, i es canalitzarà mitjançant una sessió el proper divendres 11 de novembre a les 19.30 hores a Can Tuset (Av. del Vallès 97-99).
L’objectiu d’aquesta trobada, que es construirà mitjançant el debat participatiu, és poder elaborar un  Pla Local de Joventut que representi i exemplifiqui les necessitats reals que té aquest col•lectiu.  Des del servei es convida a participar a tots aquells joves entre 12 i 29 anys, perquè expliquin tot allò que els afecta, preocupa o indigna en relació a la vida juvenil en el municipi.
 
El servei Canya Jove, que pretén fer una jornada dinàmica, convidarà a sopar a tots els participants com a motiu d’agraïment per la seva participació. 
  
Jornades de donació de sang
El Cap Sant Quirze realitza una nova jornada de donació de sang organitzada pel Banc de sang i Teixits de Catalunya. Les persones que vulguin participar-hi, poden adreçar-se al CAP Sant Quirze de les 17 a les 20.30 hores.
 
Diumenge, la unitat mòbil del Banc De Sang I Teixits tornarà a la seva cita amb Les Fonts. Serà de 10 a 14:30 hores, al seu lloc habitual del Pg. del Ferrocarril.
 
 
Desfilada de moda per la gent gran
El Casal d'Avis ofereix una passarel•la de moda molt especial a càrrec d'uns models que voluntàriament desfilaran amb les millors tendències actuals per a gent gran. Serà dissabte de 18 a 21 hores, gràcies a la col•laboració de Folch Llar i Moda, Floristeria Coronado i Perruqueria Pepita Ferran.
 
Dissabtes en Família : "Un garbuix"
Les famílies amb nens i nenes d’1 a 3 anys poden acostar-se dissabte a la Biblioteca  a gaudir de contes i cançons a càrrec de l’Ana Belén. Es tracta d’un espectacle centrat en el reconeixement de les emocions dels més petits. Una manera divertida i original perquè aprenguin a posar nom a què els passa i què senten. 
 
Teatre: “El visitant inesperat”
La Companyia El Ciervo Teatre ens presenta dissabte “El visitant inesperat”, obra d’Agatha Christie, adaptada per Edu Beltran i dirigida per Francesc Montserrate, on l’espectador serà partícip dels secrets ocults en una família anglesa sotragada per un assassinat en plena nit de boira. Aquesta mort a la casa dels Warvick traurà a la llum els dolors, passions, amors, desamors i secrets que abasten dues generacions de la família protagonista.
Serà a La Patronal a partir de les 21 hores. La recaptació anirà destinada al projecte de cooperació de millora de l'hàbitat i reconstrucció antisísmica a Bhimphedi (Nepal). El donatiu és de 7 euros i es pot fer el mateix dia a l'entrada, a partir de les 20:30 h.
 
Festa dels 80
Sant Quirze Té Vida organitza també dissabte, a partir de les dotze de la nit, la seva popular Festa dels 80 a Ball Sant Quirze (carrer Sa Dragonera, 4). Les entrades anticipades tenen un preu de 12€ i es poden adquirir al Nesprer, Coco Perruquers, Cal Fruiter i Dionysus. El mateix dia de la festa també es podran comprar a taquilla a un preu de 15€. Anima’t a recordar aquells meravellosos anys!
 
 
Festa Terrorífica dels Fontins
L'Associació Cultural Els Fontins organitza aquest proper diumenge 13 de novembre la Festa Terrorífica a la pista poliesportiva de Les Fonts. La iniciativa començarà a les 12 hores, quan els infants podran gaudir de jocs, de tallers de maquillatge i de decoració i un concurs de postres, tots ells relacionats amb el Halloween i el món del terror. L'acte comptarà amb un dinar popular. El preu del tiquet és de 3€ i inclourà fideuà, pa i fruita. També hi haurà servei de bar. La Festa es durà a terme a la pista poliesportiva de Les Fonts.
 
Cantem per un somriure
La Coral Bella Quirze Band actua diumenge en el marc del concert “Gòspel solidari a favor de Tanu”, a les 19.30 hores. Es tracta d’un concert dirigit per Òscar Altide, amb el nom “Cantem per un somriure”. Més informació en aquest enllaç.
 
Manifestació en defensa de la democràcia
Aquest proper diumenge 13 de novembre hi ha convocada una manifestació en defensa de la democràcia i les institucions catalanes arran dels encausaments de regidors, alcaldes i diputats per part de la justícia espanyola per haver facilitat la consulta del 9N, per mantenir l’acord d’un Ple o per votar una resolució al Parlament a favor del dret a l’autodeterminació de Catalunya. L’acte de protesta es realitzarà a les 12 hores a les Fonts de Montjuïc, a l'avinguda de Maria Cristina de Barcelona.
 
Sant Quirze per la Independència està organitzant autocars per tal que la ciutadania pugui desplaçar-se des del poble fins al lloc de la manifestació. Els autocars sortiran a les 10 del matí des del parc de les Morisques. La tornada està prevista cap a les 14 hores, quan es calcula que ja haurà acabat l’acte. El cost de cada plaça és de 5€ i es podrà pagar el mateix dia en pujar a l’autocar.  Per tal de reservar una plaça, heu d’omplir el formulari que trobareu en aquest enllaç. 
 
 Trobareu més informació sobre totes aquestes propostes a l'agenda municipal.