Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Sant Quirze present a la manifestació del 13N en defensa de les institucions catalanes

La jornada va servir també per donar suport als càrrecs electes que tenen causes judicials pendents


Sant Quirze present a la manifestació del 13N en defensa de les institucions catalanes

Milers de persones, unes 80.000 segons la Guàrdia Urbana, van omplir ahir diumenge l’avinguda Maria Cristina de Barcelona per manifestar-se en contra de la judicialització de la política i per defensar les institucions catalanes.
La concentració, convocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), va comptar amb la presència d’una delegació santquirzenca encapçalada per l’alcaldessa Elisabeth Oliveras, qui va ser-hi present a l’escenari principal junt amb altres càrrecs electes.
La jornada es va centrar en la defensa de la democràcia i de les institucions catalanes davant dels diferents processos judicials iniciats. Segons fonts de l’AMI, actualment hi ha 13 casos penals oberts contra càrrecs electes i més de 300 denúncies interposades a ajuntaments per aspectes relacionats amb el procés d’independència.
L’ANC de Sant Quirze va facilitar el trasllat fins al punt de la manifestació a Barcelona, amb dos autocars que van sortir puntuals a les 10 del matí del parc de les Morisques.