Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

La salut, la mobilitat, la formació i l’ocupació són les principals preocupacions del jovent local

Més d’una seixantena de joves participen en l’elaboració del Pla Local de Joventut celebrat el passat divendres 11 de novembre amb l’objectiu de captar les necessitats juvenils en l’àmbit municipal


La salut, la mobilitat, la formació i l’ocupació són les principals preocupacions del jovent local

El pla local de joventut és el document que recull les polítiques municipals relacionades amb el jovent de Sant Quirze. Aquest document té l’objectiu d’orientar, planificar i coordinar les activitats que es duran a terme al municipi amb una previsió de quatre anys. 

És per això, que el Canya Jove, el servei de joventut de l’Ajuntament de Sant Quirze, va celebrar el passat divendres 11 de novembre, una jornada en forma de debat participatiu, per recollir tots aquells punts que preocupen o necessiten els joves, per poder fer així un pla d’actuació que s’adeqüi a la realitat municipal. 

La jornada que es va desenvolupar a l’edifici de Can Tuset, va tenir una gran participació entre el jovent del  poble el qual es va mostrar receptiu i sensible amb la temàtica. L’activitat va detectar que les grans preocupacions dels joves són la salut juvenil, la mobilitat i la formació i ocupació. 
 
Aquest acte va ser un dels eixos vertebrals per l’elaboració d’aquest pla de joventut el qual també s’elaborarà amb els resultats obtinguts amb altres sessions de treball fetes amb l’àmbit tècnic, és a dir amb els professionals del sector, i amb l’àmbit polític. 
 
L’acte va acabar després de gairebé dues hores de debat, amb un sopar en el qual es van convidar a tots els joves col•laboradors.