Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Recull les teves entrades per veure l'obra 3,2,1... ZERO

L'espectacle s'emmarca en els actes del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones


Recull les teves entrades per veure l'obra 3,2,1... ZERO

Ja ha començat el termini per recollir les entrades per l’obra de teatre 3,2, 1... ZERO, que tindrà lloc dissabte 26 de novembre a les 18 h a La Patronal. Es tracta d’una representació amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència masclista. Les entrades es poden recollir fins el 25 de novembre i són totalment gratuïtes. Podeu adquirir-les a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, de dilluns a dijous de 8.30 a 19 hores, i divendres de 8.30 a 14 hores.

3, 2, 1... ZERO tracta sobre aquesta societat saturada d’informació, on les notícies són efímeres, i on rebre a diari un cas rere un altre de violència masclista, amb el pas del temps ens genera una fredor i una falta de sensibilitat respecte al tema desmesurada. "3,2,1...Zero” fa un recorregut a través de les diferents fases per les quals passen les dones que es troben en situacions de violència. Un espectacle per fer-nos pensar, per remoure'ns per dins, per veure que sí podem fer alguna cosa en contra de la violència vers les dones. 
Podeu consultar el programa íntegre relacionat amb el Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones el document relacionat en aquesta notícia.