Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Economia

L’Ajuntament convoca la ciutadania en un acte per conèixer les línies generals del Pressupost Municipal de 2017

Els assistents podran fer consultes i conèixer de prop com funciona l’elaboració d’un pressupost


L’Ajuntament convoca la ciutadania en un acte per conèixer les línies generals del Pressupost Municipal de 2017

L’Ajuntament de Sant Quirze ha convocat el proper 23 de novembre a les 19.30 h una sessió per presentar un avantprojecte del Pressupost Municipal per a l’any 2017. L’acte tindrà lloc a la sala històrica de la Patronal i és obert a tota la ciutadania.

La sessió servirà per donar a conèixer els principals criteris que condicionaran el nou pressupost, així com les previsions d’ingressos i despeses del pròxim any, i les inversions que es volen portar a terme. El pressupost també incorpora els projectes resultants dels Pressupostos Participatius per un import total de 200.000 euros.
 
Els assistents podran copsar així les línies generals i les prioritats d’actuació de cara a 2017. La finalitat de la sessió és que la ciutadania pugui preguntar i fer els suggeriments que considerin necessaris, així com donar veu als possibles dubtes que sorgeixin. 
 
Durant la sessió també s’explicarà detalladament en què consisteix un pressupost, quins paràmetres incorpora i com es gestiona des de l’elaboració inicial fins a l’aprovació final.
 
L'acte es podrà seguir en directe a www.santquirzevalles.cat/endirecte.