Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Els esportistes locals Carme Garcia i Lluís Abadias assoleixen destacades posicions als Campionats del Món d’Atletisme Màsters

Ambdós atletes han aconseguit medalles de bronze als 5.000m Marxa per a majors de 55 anys


Els esportistes locals Carme Garcia i Lluís Abadias assoleixen destacades posicions als Campionats del Món d’Atletisme Màsters

Els atletes santquirzencs Carme Garcia Frontons i Lluís Abadias Palacín han participat als Campionats del Món d’Atletisme Màsters que s’han celebrat a Perth, Austràlia, del 26 d’octubre al 6 de novembre.
Els dos esportistes locals han aconseguit unes destacades posicions en les seves respectives categories. El Lluís Abadias va assolir la tercera posició, medalla de bronze, en la cursa de 5.000 metres Marxa per a majors de 55 anys, celebrada el 26 d’octubre. Aquesta medalla és per a l’atleta la seva primera distinció en un campionat del món, després d’haver quedat quart a Sacramento, als Estats Units, l’any 2011. La Carme Garcia, per la seva part, també va aconseguir la medalla de bronze en els 5.000 metres Marxa femenins per a majors de 55 anys, i va batre el rècord de Catalunya amb 28.45 minuts.
Per completar el campionat, el 4 de novembre, la parella va participar als 20 Km Marxa en ruta, on la Carme Garcia va arribar en quarta posició i el Lluís Abadias, en vuitena, i va aconseguir la plata com a part de l’equip espanyol.