Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Economia

Carinsa rep el guardó a la millor PIME catalana i el premi de Foment per l’activitat de recerca

La multinacional continua acumulant reconeixements fruit de la seva potent activitat


Carinsa rep el guardó a la millor PIME catalana i el premi de Foment per l’activitat de recerca

La multinacional santquirzenca Carinsa ha estat reconeguda com a millor PIME de les comarques de Barcelona, durant la primera edició dels Premis Pime Catalana, organitzats per La Vanguardia i Banco Popular.

El guardó es va lliurar dilluns 14 de novembre, en el marc d’un acte celebrat a la Casa Llotja de Mar de Barcelona. Van recollir el reconeixement Vanesa Martínez, presidenta i directora general de Carinsa, i Dènia Martínez, vicepresidenta i subdirectora general.
 
Reconeixement per la tasca de recerca
Foment del Treball ha atorgat al Grup Carinsa el Premi a la R+D+I, en el marc de la IX edició dels Premis Carles Ferrer Salat. El Jurat ha valorat que l’empresa “destini fins a un 25% de la seva xifra de negoci a l'activitat de recerca i ocupi en les àrees d'investigació i desenvolupament un 40% dels 150 treballador s que té en plantilla. Treballa”. El Jurat remarca que “Grup Carinsa entén que la innovació és l'eina essencial per a la diferenciació i la creació de serveis i productes amb valor afegit per competir en el món global”. Aquests premis es van lliurar dijous 17 de novembre al vespre, a la seu de Foment, de la mà de Sa Majestat el Rei Felip VI.