Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Sant Quirze impulsa la Fira Virtual d'Innovació 4.0

Un espai virtual exposa els diferents productes de les companyies, amb possibilitats d'interactuar


Sant Quirze impulsa la Fira Virtual d'Innovació 4.0

L’Ajuntament de Sant Quirze impulsa aquests dies en la primera Fira Virtual d’Innovació Indústria 4.0, que va començar el dia 1 de novembre i estarà activa fins al dia 30. Avui, dia 23, i els propers 24 i 25 de novembre s’organitzen chats networking amb els expositors i continguts especials interactius.  De fet, s’aborden temes com robòtica col•laborativa, realitat augmentada o BigData, entre d’altres. 

La Fira és una iniciativa innovadora dedicada al nou model d’indústria, centrat en les fàbriques intel•ligents i en una visió de la fabricació informatitzada, amb tots els processos interconnectats per l’anomenada “Internet de les coses” (IOT). De fet, aquest entorn permet, a partir d’una plataforma tecnològica creada en exclusiva per a l’ocasió, que els participants d’arreu del món coneguin, interactuïn i generin relacions comercials entre ells. Els participants disposen en un espai virtual d’un estand personalitzat amb vídeos d’informació comercial de la seva companyia, 10 comptes de xat on poder interactuar i accés exclusiu a tots els contactes que es recullin durant l’esdeveniment.
Recordem que un dels actes emmarcats en aquesta fira va ser el Simpòsium 4.0 organitzat el passat 27 d’octubre al Barcelona Moda Centre. Ponències, showroom i taules rodones van apropar el concepte i les metodologies de la Indústria 4.0 als més de 100 participants.
Trobareu més informació sobre les sessions de networking d’aquests dies en aquest enllaç.