Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Sant Quirze celebra una "Pedalada Solidària" per recaptar fons pels damnificats del terratrèmol d'Haití

Aquest esdeveniment va comptar amb una pedalada per a adults i una infantil. Els exteriors del Centre Cívic de Can Feliu van ser l’espai de trobada i de serveis.


Sant Quirze celebra una "Pedalada Solidària" per recaptar fons pels damnificats del terratrèmol d'Haití

Ahir diumenge, dia 21 de març, Sant Quirze del Vallès va celebrar una “Pedalada Solidària” per recaptar fons pels damnificats del terratrèmol d’Haití. Aquest esdeveniment va comptar amb una pedalada per a adults i una infantil. En la modalitat d’adults, els i les participants van comptar amb un llibre de ruta que els va guiar fins a diferents punts del circuit on calia trobar totes les fites en el menor temps possible. El recorregut va transcórrer per la Serra de Galliners. Per altra banda, la modalitat infantil va transitar, guiada, tant per l’entorn urbà com natural.


Els exteriors del Centre Cívic de Can Feliu van ser l’espai de trobada i de serveis.

 
Les inscripcions tenien un preu solidari de 3 €. Per altra banda, la pedalada infantil va ser gratuïta, tot i això els pares i mares van poder fer les seves aportacions en una guardiola. D’altra banda, les persones interessades en col·laborar, però que no van poder participar, disposaven de la modalitat d’inscripció “km. 0”, mitjançant la qual podien fer també les seves aportacions.
 
Els diners recaptats es destinaran al Fons Català de Cooperació.
 
L’esdeveniment va ser organitzat per la Penya Mussolenca i la Unitat d’Esports de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Open Natura, Cobega i Creu Roja.