Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Procés participatiu a l'Escola d'Adults l'Olivera

Més de 40 persones van assistir a la primera sessió per crear 'una associació d'alumnes


Procés participatiu a l'Escola d'Adults l'Olivera

El passat dimecres 16 de novembre es va engegar un procés participatiu a l’Escola d’Adults l’Olivera per dinamitzar l’associació d’alumnes.  Més de 40 persones es van reunir per treballar la primera fase: Somniem l’associació. Aquesta sessió es va portar a terme amb una pluja d’idees  i una posada en comú que va plantejar qüestions com:  per a què volem una associació? Quin ha de ser l’objectiu? Quines activitats volem? Qui pot formar-ne part? Com s’ha d’escollir a la Junta? 

La iniciativa prové del professorat, per donar resposta a demandes d’aprenentatges no formals  de l’alumnat  i, contribuir així a un dels reptes del segle XXI:  l’aprenentatge al llarg de la vida per promoure l’envelliment actiu de la nostra societat.  Però també amb aquesta iniciativa l’Escola vol posar en pràctica un dels projectes d’innovació que es contempla en el seu Pla Estratègic. Es tracta de l’intercanvi de coneixements com a element d’enriquiment personal i com a eina d’ aprofitament del potencial humà que l’alumnat de l’Escola ha adquirit al llarg de la seva experiència vital.
L’entitat que col•labora en el projecte és l’Associació Fem Pedagogia.  La propera sessió tindrà lloc dimecres 30 de novembre i es centrarà en la fase de prioritzar.