Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

El Gran Recapte recull 16.242 quilograms d’aliments a Sant Quirze

Les donacions dels passats 25 i 26 de novembre, han sumat 3.000 kg més que l’any passat


El Gran Recapte recull 16.242 quilograms  d’aliments a Sant Quirze

 La iniciativa del Gran Recapte ha recollit a Sant Quirze un total de 16.242 quilograms d’aliments, 3.000 quilograms més que l’any passat. Durant les jornades dels dies 25 i 26 de novembre, persones voluntàries i l'entitat La Parròquia del municipi es van dedicar a aquesta tasca, desenvolupada pel Banc d’Aliments de Catalunya. La iniciativa permetrà ajudar la població catalana que viu en situació de pobresa. Segons les dades actuals, aquestes situacions es viuen en un 20% de les famílies del país.

A Sant Quirze, els supermercats que han centrat la recaptació han estat: Vismac, Bon Àrea, Cal Xurrero i Coviran, i un hipermercat, l’Alcampo. Les donacions rècords han estat en aquest últim on s’han recollit 13.940 quilograms d’aliments, el que s’equipara a 28 banyeres plenes. 

El Gran Recapte ha comptat amb la col•laboració de més 25.000 voluntaris i ha recollit més de 4000 tones d’aliments en tot Catalunya. L’edició d’enguany repartirà les donacions a més de 170 entitats que col•laboren amb el Banc d’Aliments. 
Per a més informació podeu consultar la pàgina web oficial: http://www.granrecapte.com/