Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze viu el Nadal

Una àmplia programació preveu activitats per a tota la família


Sant Quirze viu el Nadal

Sant Quirze es prepara per a les festes nadalenques i ho fa amb un cicle que aplega activitats per a tota la família. 

Festa de Benvinguda

El proper 2 de desembre, Sant Quirze acollirà la Festa de Benvinguda al Nadal. Es tracta d’un esdeveniment emotiu que començarà a les 17.30 a La Patronal i continuarà amb un cercavila, un espectacle infantil i un refrigeri per a tots els assistents. L'acte servirà per encendre les llums de Nadal i il·luminar així tot el municipi. Una proposta novedosa que compta amb la col·laboració de Més o Menys Teatre, l'Escola Municipal de Música, Sant Quirze Comerç i els Diables de Sant Quirze. L'actuació infantil anirà a càrrec de Roleguita i Boquerón.

 
Fira Medieval
La Fira Medieval omplirà la plaça d’Anselm Clavé els propers 17 i 18 de desembre. El mateix 17 de desembre, l’avinguda Països Catalans acollirà la Fira de Brocanters. La gent que s’hi acosti amb infants gaudirà amb la instal•lació d’una vintena de jocs gegants tradicionals. I ja en el període de vacances escolar, la rambla de Lluís Companys acollirà els matins dels dies 23 i 24 de desembre diversos tallers de manualitats.  

 

Un Nadal d’espectacles
La Biblioteca Municipal obrirà la programació d’espectacles de Nadal el dia 16 de desembre amb una Hora del Conte Especial que anirà a càrrec del músic Pau Tarruell. Des de llavors, Sant Quirze gaudirà durant aquestes dates de les actuacions de l’Escola Municipal  de Música i la Societat Coral Il•lustració Artística i dels concerts de Nadal organitzats per l’Ateneu del Món i l’Associació Amics de la Música. Les Fonts comptarà un any més amb el Pessebre Vivent dels Fontins. I, finalment, tancarà la programació d’espectacles Rialles Sant Quirze amb la representació del Somiatruites el dia 1 de gener a la tarda.   
 
Un Nadal de pel•lícula
L’Ajuntament organitza del 26 al 30 de desembre un cicle de cinema familiar a la Patronal perquè infants i famílies gaudeixin en pantalla gran de diverses pel•lícules com Star Wars: El despertar de la força o Stand by me, Doraemon. L’assistència és gratuïta i es podrà accedir a l’equipament a partir de les 17.30 hores, mitja hora abans de l’inici de la projecció. L’aforament està limitat a 200 persones.
 
La Marató de TV3
El proper 18 de desembre, Televisió de Catalunya emetrà la 25a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, dedicada enguany a sensibilitzar i donar un important impuls econòmic a la recerca en l'ictus i les lesions medul•lars i cerebrals traumàtiques. 
La programació de La Marató a Sant Quirze l’obrirà una conferència sobre l’ictus i les lesions medul•lars i cerebrals que tindrà lloc a la Biblioteca el dilluns 13 de desembre. Aquest acte més divulgatiu donarà pas a altres activitats més relacionades amb el lleure per tal que la ciutadania en gaudeixi mentre col•labora amb una bona causa.
 
Consulteu els actes al detall en el document inferior relacionat amb aquesta notícia.