Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Multitudinària benvinguda al Nadal

Sant Quirze va celebrar una Festa amb la participació de diversos col·lectius i entitats del poble per encendre l'enllumenat públic de Nadal


Multitudinària benvinguda al Nadal

Sant Quirze va donar el passat divendres 2 de desembre una multitudinària benvinguda al Nadal. L’Ajuntament va organitzar una Festa protagonitzada per diversos col•lectius i entitats del poble aprofitant que era el dia anunciat per encendre l’enllumenat públic típic d’aquestes dates. La iniciativa va començar puntual a les 17.30 hores a l’avinguda de Pau Casals, just davant de la Patronal, on més d’una vintena de nens i nenes del cor de l’Escola Municipal de Música va oferir un petit recital de Nadales davant d’un nombrós públic assistent. Les dolces veus van donar pas al ritme imposat pel grup de tabalers dels Diables de Sant Quirze, que van ser els encarregats de portar el públic fins la plaça de la Vila.

Allà, la companyia Més o Menys Teatre va fer participar tothom en la seva performance per encendre les llums de l’arbre i dels carrers del centre del poble. Els i les membres de la companyia van dur a terme un “Manniquin challenge”, que consisteix en quedar-se quiets, com congelats, tot creant un escenari real com si d’una fotografia es tractés. La plaça de la Vila, plena de gom a gom, es va quedar petrificada tot esperant que arribés el llum de Nadal. Amb un compte enrere corejat pels i les assistents es va encendre l’enllumenat enmig dels aplaudiments i de la pluja de confetti organitzada per Sant Quirze Comerç. Acte seguit, famílies i infants van combatre el fred amb les cançons del grup santquirzenc Roleguita i Boquerón, que van versionar clàssics del rock amb lletres adreçades als més petits.

L’acte va finalitzar amb un refrigeri a càrrec del Lossum, El Niu del Mussol i la Pastisseria Mix mentre l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, acompanyada dels portaveus dels grups municipals, va agrair la participació a la festa de l’Escola Municipal de Música, Més o Menys Teatre, Sant Quirze Comerç i els Diables de Sant Quirze i va desitjar un bon Nadal i unes bones festes als allí presents. Amb aquesta celebració, l’Ajuntament va transformar així la recepció que s’oferia en aquestes dates a les entitats i associacions del poble en un acte més participatiu i obert a tota la ciutadania. Aquest acte va donar també el tret de sortida a la programació de Nadal a Sant Quirze, que la podeu consultar completa al següent enllaç.

Podeu gaudir també del reportatge fotogràfic de la Festa de Benvinguda al Nadal.