Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Una conferència sobre l'ictus obre els actes de La Marató

Com recuperar-se després d'aquesta malaltia centrarà la conferència el dia 13 a la Biblioteca


Una conferència sobre l'ictus obre els actes de La Marató

Sant Quirze se suma enguany als actes de La Marató de manera activa. L’activitat inicial tindrà lloc el proper dia 13 a la Biblioteca Municipal. Es tracta d’una conferència sobre el tema que centra la iniciativa enguany: l’ictus i les lesions medul•lars.  La xerrada començarà a les 19 hores, i anirà a càrrec del doctor Joan Isidro Ortega. La conferència s’orienta al tractament i la recuperació després de patir un ictus.

Aquest acte més divulgatiu donarà pas a altres activitats més relacionades amb el lleure per tal
que la ciutadania en gaudeixi mentre col•labora amb una bona causa.
El diumenge 18 de desembre, la plaça de la Vila es convertirà en el centre neuràlgic de les activitats de La Marató. Els santquirzencs i les santquirzenques gaudiran del tradicional Mercat de joguines i llibres de segona mà de les entitats solidàries i del Mercat de les puces de l’AMPA Onze de Setembre.
 
Música per la Marató
El cor santquirzenc Dones per la Pau oferirà un recital a la Patronal dissabte al matí a partir de les 12 del migdia. Més de trenta dones, dirigides per Maria Josep Besson, ens oferiran una mostra de les seves darreres interpretacions. Ja a la tarda, l’Escola Bressol El Picarol Blau organitzarà la tradicional cantada de Nadales a la sala d’actes del Casal d’Avis adreçada als més petits. Diumenge a la tarda, l’artista santquirzenc Dani Landry realitzarà el seu espectacle de Nadales a ritme de rumba a la Patronal i al Casal d’Avis tindrà lloc l’actuació de la Coral Amics per Sempre.
 
Una Marató esportiva
Múltiples activitats esportives s’organitzaran per recaptar fons per la Marató. És el cas de la Caminada de marxa nòrdica impulsada per NordicWalks o la Cursa de la Llufa de Sant Quirze Té Vida (inscripcions a www.santquirzetevida.com), que tindran lloc el matí de dissabte 17 de desembre. Ja diumenge, la plaça de la Vila acollirà una classe dirigida de Zumba, organitzada per Inacua CEM Sant Quirze, i una altra de Bollywood a càrrec de l’AMPA Onze de Setembre. El Gimnàs Montserrat Creus se suma un any més a la Marató de TV3 amb dues exhibicions del seu alumnat a la Patronal.
 
Altres activitats
Tampoc faltaran a La Marató d’enguany iniciatives com el Pare Noel i l’escudella solidària dels Mandukos, la sessió de quinto a Les Fonts o la Fira de Santa Llúcia i la xocolatada popular de l’AMPA de l’escola Purificació Salas. Trobareu més informació i el preu de les activitats en el programa de la Marató de TV3 a Sant Quirze.