Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Els Jugantots acomiaden l'any a la Fira de Brocanters

Vine a jugar el proper dissabte amb jocs gegants tradicionals de fusta


Els Jugantots acomiaden l'any a la Fira de Brocanters

La Fira de Brocanters torna aquest dissabte amb una novetat important: els Jugantots! Es tracta d’una sèrie de jocs gegants tradicionals de fusta per a totes les edats que vestiran la darrera edició de la Fira aquest any d’una manera ben especial.

A més dels tradicionals llibres antics, fòssils, còmics o articles per a la llar, el proper dissabte trobareu des del Joc de l’Oca, al Tres en ratlla, Qui és qui?, Dòmino, Aneguets, Mikado o el Parxís. 
Els Jugantots neixen de l’empresa Activijoc, amb la idea de buscar una activitat d’entreteniment per a petits i grans, on sense haver de llegir instruccions ni esperar que ningú hagi d’explicar el funcionament, tothom pugui començar a jugar en arribar a l’activitat.  Així, tothom tindrà un espai on jugar: els avis amb els néts, els pares amb les mares, els fills amb els germans...
La Fira i els Jugantots us esperen a l’avinguda dels Països Catalans i la plaça Catorze d’Abril. La Fira obrirà parades a les 9h, i el jugantots estaran disponibles a partir de les 11h. No us ho perdeu!